Kinderopvang 4 Happy KidzOver ons

Mijn naam is Sandra Pleiffer en ik ben trotse moeder van 2 grote puberzonen.

Toen mijn kinderen klein waren heb ik ongeveer 6 jaar een eigen kinderopvang gerunt. In de vorm van gastouder. Kleinschalig en huiselijk voor maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

De laatste 7 jaren mijn andere passie, mijn eigen Holistische Salon opgebouwd. Ik vind het heerlijk om mensen een goed gevoel te geven en te verzorgen, maar soms moet je keuzes maken in het leven en weer terug naar de basis! De jeugd heeft de toekomst! Met veel liefde en nieuwe energie ga ik weer genieten van het voeren van mijn eigen kinderopvang.

U kunt Kinderopvang 4 Happy Kidz vergelijken met een kleinschalig kinderdagverblijf.  Kinderen die bij Kinderopvang 4 Happy Kidz komen spelen krijgen meer persoonlijke aandacht en worden opgevangen in een huiselijke sfeer.

Kinderopvang 4 Happy Kidz biedt professionele opvang zoals die in hoogstaande kinderdagverblijven. We hebben een dagbesteding die goed aansluit op de basisschool.

We werken binnen kinderopvang 4 Happy Kidz met VVE thema’s. We stimuleren de kinderen om zich op verschillende manieren te ontwikkelen.  Zo zal er geobserveerd worden om te registreren hoe ze zich ontwikkelen en wat ik per kind kan aanbieden om meer te stimuleren.

Voorbeelden van wat we aanbieden:

– Stimuleren de woordenschat door voor te lezen, werken met een thema hoek, bezoeken een bibliotheek, maken gebruik van woordkaarten, hebben o.a. liedjes voor het opruimen, tijdens het eten en drinken en verschillende liedjes die passen bij het thema.

Stimuleren de fijne motoriek door te tekenen en te spelen en knutselen met kleine materialen.

– Stimuleren de grove motoriek door te dansen, buiten te spelen en natuurlijk te bouwen.

Ik werk als zelfstandig ondernemend gastouder en ben aangesloten bij een erkend  gastouderbureau. Ik werk samen met Gastouderland. Geregistreerd bij t Landelijk Registratie Kinderopvang LRK nr : 401193184  U kunt dan ook gebruik maken van de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Kinderopvang 4 Happy Kidz is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en tussen 7:00 uur tot 18.00 uur.