Kinderopvang 4 Happy KidzLocatie

 Waar vind u kinderopvang 4 Happy Kidz?

Kinderopvang 4 Happy Kidz is gevestigd in een woning in Terwolde. We bevinden ons op een gezellige buurt midden in het dorp,  we hebben een tuin en aangrenzend een speeltuin. Op beide plekken wordt dan ook regelmatig gespeeld. We zitten op een kleine loopafstand van weilanden en boerderijen en zullen ook regelmatig er op uit gaan voor een wandeling of 1 van de speeltuinen bezoeken.

We beschikken over geschikt vervoer om kinderen veilig te kunnen verplaatsen. Daarnaast hebben we voor uitstapjes veiligheidshesjes.

In de woonkamer kan er heerlijk worden gespeeld op lekkere zachte speelmatten, hebben we divers aanbod van binnen speelgoed en knutselen we regelmatig. Er is een wipstoel, kinderstoelen, en box aanwezig. In de gesloten achtertuin kan veilig gespeeld worden. Ook hebben we buiten voldoende speelgoed, bijvoorbeeld  ballen loopwagen, een afgesloten zandbak schommel en een buitenkeukentje. Daarnaast kunnen de kinderen ook heerlijk buiten zitten en samen wat drinken en voor schaduw kunnen we heerlijk vertoeven onder de veranda.

Boven hebben we 2 slaapkamers ter beschikking. Elk kind slaapt in een goedgekeurd en veilig bedje. Op deze slaapkamers is plek voor 3 kinderen.

We waarborgen zoveel mogelijk de rust.

Elk kind heeft daarnaast ook zijn/haar eigen beddengoed.

Kinderopvang 4 Happy Kidz voldoet aan de eisen die door het Landelijk Register Gastouderschap gesteld worden:

  • Ingeschreven staan bij een erkend gastouderbureau. Ik werk met Gastouderland
  • Ik ben in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.
  • Ik ben in het bezit van een MBO diploma kinderopvang en een geldig EHBO diploma, speciaal gericht op kinderen.
  • Vve volgt nog
  • LRKP nummer: volgt nog
  • Sta ingeschreven bij het KVK.52783952

Naast alle verplichte eisen volg ik regelmatig diverse cursussen.